Tabulka 7
18.09.2002
| Tab. 3 – Příklad jídelníčku na 3 dny s využitím potravin | ||||||
| s nízkými glykemickými indexy |
||||||
| Snídaně | Svačina | Oběd | Svačina | Večeře | 2. večeře |
|
| rybí pomazánka, | jablko | polévka čočková | obložený žitný | rizoto s masem | hroznové víno |
|
| žitný chléb, | kuře na zázvoru, | celozrnný chléb | a houbami, |
|||
| rajčata | těstoviny, rajčatový salát | zeleninová obloha |
||||
| sýr tavený, | hruška | polévka hovězí | puding | špagety milánské, | grapefruit |
|
| zelená paprika, | hov. maso, mrkev s hráškem, | okurka | ||||
| kornšpic | brambor |
|||||
| müsli s jogurtem | meloun | polévka zeleninová | zeleninový salát, | havířská fazolačka, | jablko |
|
| filé
Přidejte svůj názor jako první
| ||||||