tip měsíce

5. 10. 2012 8:39
přidejte názor
Autor: Redakce

Příznivý účinek na srdce a cévy




Bylinný přípravek CorHelp je možné použít při problémech oběhového systému. Napomáhá snižovat riziko onemocnění věnčitých cév a srdce. Může pomoci při regulaci vysokého krevního tlaku a chránit před účinky stresu, úzkosti a nervozity. Může být podpůrným přípravkem pro navození pocitu emocionální pohody. Je vhodnou prevencí pro rizikové skupiny, jako jsou kuřáci, obézní lidé a osoby s nezdravou životosprávou.
Tablety obsahují například laktózu, mikrokrystalickou celulózu, kukuřičný škrob, Chuchuhuasu (Maytenus macrocarpa), květ levandule lékařské (Lavandula officinalis), plod fenyklu obecného (Foeniculum vulgare) či list kozlíku lékařského (Valeriana officinalis) a další.
Tento přípravek není lék a nemůže proto nahradit léky předepsané lékařem. Při užívání přípravku obvykle nedochází k žádným nežádoucím účinkům.
CorHelp se užívá v průběhu akutní choroby a silných, nepříjemně prožívaných detoxikačních projevech. Doporučená denní dávka pro dospělé je 1–3 tablety. Nejvyšší denní dávka pro dospělé jsou 3 tablety. Tablety se mohou nerozpuštěné zapíjet vodou nebo nechat rozpustit v ústech, nejlépe v pravidelných intervalech.
Doporučená cena přípravku je 383 Kč. Výrobcem je firma Joalis s. r. o., distributorem Economy Class Company s. r. o. Více informací na stránkách www.eccklub.cz

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?