Vážení čtenáři,

13. 1. 2014 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce
nejprve dovolte, abych vám do nového roku popřála pevné zdraví, hodně energie, pohodu, štěstí a spokojenost v osobním životě.


Bývá zvykem, že s novým rokem kromě novoročních předsevzetí přicházejí i změny. I my jsme k jedné přistoupili a tou je změna názvu vašeho oblíbeného odborného časopisu Zdravotnictví a medicína. Jak víte, čtrnáctideník díky své periodicitě sotva může přinášet ty nejžhavější novinky a je tomu tak i v případě nejnovějších zpráv ze světa zdravotnictví. Nepřinášíme tedy žádné noviny, a proto jsme se rozhodli, že slovo „noviny“ vyjmeme z názvu. Časopis jsme přejmenovali na „Zdravotnictví a medicína“ a dostal tak název, který více odpovídá jeho současnému pojetí a lépe vystihuje jeho charakter.

Zdravotnictví a medicína kontinuálně navazuje na tradiční odborný časopis určený zdravotnickým profesionálům, na nějž jste zvyklí a který si předplácíte. Kromě názvu se nic dalšího nemění: Magazín zůstává ve stejném rozsahu, formátu i grafické úpravě. Přináší stejné rubriky jako dosud a tvoří jej pro vás stejný redakční tým. Každodenní aktuální zpravodajství ze zdravotnictví můžete i nadále sledovat na naší webové stránce zdravi.e15.cz. Stále také nabízíme zasílání monitoringu denního tisku s aktuálními informacemi o zdravotnictví, které potřebujete ke své práci. Stačí se zaregistrovat na home page našeho webu (odkaz „Zasílání novinek“) a každý pracovní den budete na svoji e-mailovou adresu tento newsletter dostávat. Věřím, že změnu názvu přijmete s pochopením.

Závěrem dovolte, abych poděkovala vám všem, kdo nám držíte palce, že nás čtete a předplácíte si nás. Děkuji vám také za všechny vaše příspěvky, podněty a názory, kterými obsah časopisu obohacujete.

Hodně zdaru po celý rok vám přeje

Markéta Mikšová, šéfredaktorka, miksova@mf.cz

1)
R

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?