Veletrhy Brno chtějí rozdělit zdravotnické veletrhy na dvě akce

12. 6. 2012 8:00
přidejte názor
Autor: Redakce
Veletrhy Brno chtějí do budoucna rozdělit zdravotnické veletrhy Medical fair a Rehaprotex na dvě samostatné akce. Rehaprotex se bude konat pouze jednou za dva roky. Vyplývá to z informací, které zveřejnila společnost Veletrhy Brno na svém webu.


Obě akce se dosud konaly společně v říjnu. V tomto termínu zůstane veletrh Medical fair. Akci doplní nekolik kongresů. Odborníci budou diskutovat například o sterilizaci nebo robotické chirurgii.

Veletrh Rehaprotex, který představuje široký sortiment kompenzačních, protetických, ortopedických a rehabilitačních pomůcek, služeb v oblasti wellness a nabídek pro seniory se nově uskuteční až na jaře příštího roku.

Podle Markéty Kamenické z Veletrhů Brno jsou za přesunem akce požadavky vystavovatelů. „Chtějí do Brna přivézt některé novinky, které budou k vidění na veletrhu v německém Düsseldorfu,“ řekla Kamenická. Podle webu společnosti Veletrhy Brno se Rehaprotex uskuteční v polovině května 2013. Konat se bude jednou za dva roky, pouze v lichých letech.

Loni oba zdravotnické veletrhy navštívilo téměř 10.000 lidí. Na akci vystavovalo 200 firem z devíti zemí. Zaplnily 6000 metrů čtverečních výstavní plochy.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?