Vydavatelství Mladá fronta pořádalo slavnostní společenskou akci Ples Sester 2017

21. 3. 2018 7:15
přidejte názor
Autor: Redakce
Česká asociace sester ve spolupráci s vydavatelstvím Mladá fronta, divize Medical Services uspořádaly v tradičních prostorách paláce Žofín 16. března 2018 oficiální ples České asociace sester.


Slavnostní společenská akce Ples sester, která navazuje na soutěž Sestra roku, je dalším poděkováním všem zúčastněným sestrám a nelékařským pracovníkům za jejich profesionální péči, kterou neúnavně a obětavě věnují svým pacientům.

Akci moderoval Petr Rychlý, záštitu poskytla Martina Šochmanová, prezidentka České asociace sester a Adam Vojtěch, ministr zdravotnictví ČR (na fotografii). Na akci byl ředitelem divize Medical Services Karlem Novotným předán finanční výtěžek z dražby zlaté mince BH Securities a částečný výtěžek z tomboly Jihočeskému dětskému centru ve Strakonicích.

Finalisté Stardance Dana Batulková a Jan Onder zahájili ples svým tanečním vystoupením. O hudební doprovod se, kromě skvělé kapely Golden Big Band Prague, postarali i David Deyl a Jožka Šmukař s kapelou. Celým večerem provázel Petr Rychlý.

Poděkování patří všem partnerům plesu.

1)
poznámka

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?