Hygiena rukou ve zdravotnických zařízeních od značky Tork

13. 5. 2013 11:10
přidejte názor
Autor: Redakce
Čistota – půl zdraví, říká se. Ne nadarmo je otázka hygieny tak úzce spjata s prostředím zdravotnických zařízení, vždyť kde jinde je třeba nasadit všechny účinné prostředky v boji proti nečistotám a bakteriím.


Hygienická opatření přímo na sálech přenechme jiným odborníkům a zaměřme se na zařízení určená pro mytí rukou, která jsou využívána jak lékaři, tak jejich pacienty. Právě v této oblasti nabízí značka Tork komplexní řešení a poskytuje také poradenství ohledně dodržování hygienických norem.

Nový systém mytí rukou

V lednu letošního roku značka Tork přinesla další z inovací v oblasti mytí rukou do své řady zásobníků Tork Elevation. Jde o bezdotykové dávkování mýdla, díky němuž v koupelně či na toaletě nezůstávají žádné otisky – a s nimi žádné nežádoucí bakterie. Náš nový zásobník na pěnové mýdlo jsme jednoduše opatřili bezdotykovým senzorem, který dokáže přesně nadávkovat obsah pro jedno použití. Tudíž je nejen funkční, ale zároveň šetrný - jednu náplň využijete až na 2500 umytí rukou. Při jeho tvorbě jsme mysleli také na jednoduchost údržby. V neposlední řadě jde o elegantní kousek, který dotvoří dojem z toalety či umývárny – nezpochybnitelné estetické kvality tomuto výrobku přinesla spolupráce s renomovaným designérským studiem Thomas Meyerhoffer.

Papírové ručníky a zásobníky

Stejnou péči věnujeme také dalším produktům, které nesmějí v umývárnách či na toaletách chybět. Například naše papírové ručníky vyrábíme z opravdu kvalitního materiálu, takže díky jejich skvělým absorpčním schopnostem významně šetříme jejich spotřebu. Kvalitní materiál je totiž základ všeho - šetří přírodu i peněženku našich odběratelů a také umožňuje pracovat s ním profesionálně a esteticky. Od ručníků je jen krůček k funkčnímu a esteticky vyvedenému zásobníku, a právě na něj jsme hrdí. Vytvořilo jej pro nás již zmiňované studio Thomas Meyerhoffer, a tento užitný objekt získal ve své kategorii prestižní ocenění Red Dot Design Award.

Tork

Důraz na hygienu obecně

Hygiena jde zkrátka ruku v ruce se zdravým životním stylem a kvalitou života obecně. Značka Tork se proto celosvětově angažuje v otázkách hygienické osvěty obecně a také vyvíjíme stále nové ekologické postupy, které zaručí co nejmenší množství odpadu při výrobě. Hodláme se neustále zdokonalovat právě v těch oblastech, na kterých nám záleží - to jest funkčnost hygienických produktů, šetrnost k peněžence našich odběratelů, životní prostředí, a zejména veliký důraz na hygienu obecně. Víme totiž, že velké změny k lepšímu mohou začít u zdánlivých maličkostí.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?