Nový přístroj pro měření glykémie

28. 4. 2000 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce

unnamed-file-438-orig

Accutrend GC je jediným přístrojem na trhu, který dokáže změřit hladinu cholesterolu v krvi a současně i hodnoty glykémie. Je určen všem uživatelům, pro něž je zvýšená hladina cholesterolu rizikovým faktorem jejich zdravotního stavu, např. diabetikům, osobám s vysokým krevním tlakem, osobám s nadváhou nebo kuřákům.

Manipulace s Accutrendem GC je snadná – uživatel si z  prstu odebere prostřednictvím autolancety malou kapku krve, kterou přenese na speciální testovací proužek. Přístroj poté již plně automaticky poskytne do 180 vteřin výsledek, který uloží do paměti. Uživatel Accutrendu GC si nemusí hodnoty pravidelně zapisovat, ale přesto má přístup k posledním 20 naměřeným hodnotám hladiny cholesterolu. Má tak kdykoli možnost porovnat, jak se jeho zdravotní stav vyvíjí ve vztahu k předchozím obdobím. Přístroj je kapesní (velikosti menší kalkulačky), pracuje na baterie a je dodáván s ochranným pouzdrem a českým návodem k použití.

Divize Roche Diagnostics Patient Care prostřednictvím bezplatné telefonní Info linky 0800–111–800 poskytuje odborné poradenství zdravotnické veřejnosti i diabetikům. Volající získají informace o úhradách a cenách glukometrů a testovacích proužků a mají možnost si tyto výrobky objednat telefonicky. (Tisková zpráva)

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?