Penne s tuňákem a kukuřicí

13. 6. 2013 9:11
přidejte názor
Autor: Redakce

Na 4 porce Příprava: 15 minut




• 500 g penne • 160 g tuňáka ve vlastní šťávě • 170 g kukuřice v konzervě • 1 ledový salát • 120 g bílého jogurtu • 1 lžíce olivového oleje • citronová šťáva • sůl, pepř a tymián

Penne uvařte na skus (al dente). Slijte tuňáka, kukuřici, salát opláchněte a rukama natrhejte na menší kousky. Smíchejte s těstovinami, jogurtem, olejem a chuť dotáhněte citronovou šťávou, solí a pepřem.

Porce 30Kč

O autorovi| Recepty a food styling Jana Vašáková Dekor styling Markéta Zindulková (převzato z časopisu F. O. O. D. 6/2013)

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?