Sestry na sál potřetí

14. 3. 2012 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce
Pražský Žofín opět ožil smíchem a krásou českých sester. 17. února 2012 se zde odehrál již třetí reprezentační ples České asociace sester s podtitulem SESTRY NA SÁL.


Celé prostory úžasného Žofína se naplnily krásnými róbami a účesy. Sestry opět po roce měly možnost převléknout se z pracovního oděvu do slavnostního a užít si zábavy.

A skutečně ukázaly, že se bavit umějí. Přímo zde v praxi předvedly, že nejen prací živ je člověk. A využily plesu k odreagování a uvolnění. Zdatně jim v tom pomáhala jejich seriálová „kolegyně“ Bára Štěpánová a hosté – šarmantní a charizmatický Josef Laufer a temperamentní Michal David, se kterým si kolegyně zazpívaly přímo na jevišti.

Součástí celého programu byla soutěž Miss sestra, která měla svůj druhý ročník. Vojtěch Bernatský s elegancí sobě vlastní provázel volbu slovem i zpěvem. Odborná komise složená z prezidentky ČAS Mgr. Dany Juráskové, Ph. D., MBA, primátora hl. města Prahy doc. MUDr. Bohuslava Svobody, CSc., nebo náměstka ministra zdravotnictví Mgr. Martina Plíška měla velmi těžkou úlohu. Neméně složité to bylo i pro další členy poroty, jako např. prof. MUDr. Jana Pirka, DrSc., doc. MUDr. Jana Měšťáka, CSc., nebo JUDr. Ing. Miloslava Ludvíka, MBA, a několik dalších členů, kteří museli z krásných deseti adeptek vybrat tu nejkrásnější miss a dvě vicemiss.

Sestry na sál

Sestry na sál

Sestry na sál

Sestry na sál

Všechny nominované krásné sestřičky byly podrobeny zvídavým otázkám porotců, předvedly krásné šaty a nakonec tři vítězky obdržely mnoho dárků od sponzorů.

Titul a korunku Miss sestra za rok 2011 si nakonec odnesla krásná záchranářka z FN Královské Vinohrady Petra Hladíková. První vicemiss a zároveň Miss sestrou sympatie 2011, kterou volili účastníci v průběhu večera, se stala Veronika Švandová z Nemocnice Na Homolce. Titul druhá vicemiss sestra 2011 získala Iva Víšková z Radiologického centra Multiscan Pardubice.

V průběhu celého plesu se tančilo, pilo dobré víno, účastníci mohli získat hodnotné ceny v tombole a samozřejmě bylo dost prostoru i na popovídání.

Již dnes se těšíme na setkání příští rok a samozřejmě všechny sestry srdečně zveme na sál!


O autorovi: Ing. Bc. Irena Kouřilová, viceprezidentka ČAS

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?