Tipy

5. 6. 2014 11:33
přidejte názor
Autor: Redakce

SOS PO OPALOVÁNÍ




CHLADIVÝ SPREJ ZKLIDNÍ CITLIVOU POKOŽKU PODRÁŽDĚNOU UV ZÁŘENÍM.
Intenzivní zklidňující sprej na citlivou pokožku BIODERMA Photoderm SOS po opalování 125 ml využívá exkluzivní patent Buněčné Bioochrany, který zajišťuje optimální ochranu kožních buněk proti jejich poškození a zabraňuje předčasnému stárnutí pokožky. Photoderm SOS intenzivně zklidňuje, obnovuje hydrataci pokožky a prodlužuje její opálený vzhled. Návod na použití: Před použitím je nutné přípravek dobře protřepat. Sprej se aplikuje v tenké vrstvě ze vzdálenosti alespoň 20 cm na předem očištěnou a řádně osušenou pokožku, kde se nechá zaschnout. Působí okamžitě.
Pozor: SOS Sprej vás nechrání před sluncem. Vyhněte se kontaktu s očima.
Doporučená prodejní cena: 125 ml 349 Kč

NOVÝ A LEPŠÍ BIOPTRON MEDALL NA ČESKÉM TRHU

SPOLEČNOST ZEPTER UVÁDÍ NA ČESKÝ TRH NOVINKU V OBLASTI SVĚTELNÉ TERAPIE.
BIOPTRON MedAll se oproti svému předchůdci může pochlubit novým moderním designem a mimo jiné také větší plochou ošetření postiženého místa.
Jaké jsou účinky a výhody světelné terapie BIOPTRON?
• Analgetický efekt (ulevuje od bolesti), protizánětlivý a stimulační efekt (výrazně urychluje hojení ran).
• Bez vedlejších nežádoucích účinků.
• Velmi široké použití – opary, bércové vředy, jizvy, proleženiny, popáleniny, akné, atopický ekzém, lupénka, artróza kloubů, bolesti páteře, úrazy, záněty dásní, dutin, prsu, kožní problémy kojenců aj.
Terapie BIOPTRON je vhodná pro všechny bez rozdílu věku – seniory, aktivní sportovce, ženy v období těhotenství i po porodu nebo děti. Výhodou je velmi jednoduché použití jak v domácnosti, tak v lékařských zařízeních.
Více na www.bioptron.cz

MOMENT DE BONHEUR

TEMPERAMENTNÍ A SVĚŽÍ OVOCNÁ TOALETNÍ VODA L‘EAU Optimistická a spontánní vůně Moment de Bonheur přišla ve svěží ovocné verzi. Moderní květinové tóny jsou vytvořeny jemným výtažkem z růže stolisté a podtrhují je ovocné nóty sladkého jablka. Dřevitý základ tvořený cedrovým dřevem dodává vůni jiskrný charakter.
„Pro tuto novou vůni jsem chtěla použít delikátní tóny původní vůně Moment de Bonheur a přidat k nim více svěžesti a modernity. Proto jsem se rozhodla použít jemnější výtažek z růže stolisté.
Krystalická, nadčasová a čistá vůně je jako otisk růže, která si zanechala svou krásu a ženskost.
Přidala jsem neobvyklou vůni sladkého jablka, které dodá svěží a ovocné tóny.
Výsledkem je temperamentní a svěží toaletní voda s příslibem modernosti.“ Říká tvůrkyně vůně, parfumářka Annick Menardo.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?