Vzdělávání nelékařů pokračuje i v roce 2012

14. 5. 2012 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce
Projekt s názvem Prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí nelékařských zdravotnických pracovníků a jiných odborných pracovníků ve zdravotnictví se zaměřením na odborné profesní vzdělávání v manažerských dovednostech je spolufinancován z Evropského sociálního fondu v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost, jehož generálním dodavatelem pro MZ ČR je IPVZ.


Tento projekt bude probíhat i v letošním roce pod odbornou záštitou České asociace sester. Základními tematickými zaměřeními jednotlivých konferencí a seminářů zůstávají i v letošním roce: onkologie, kardiovaskulární onemocnění, cerebrovaskulární onemocnění, péče o seniory a nutriční péče. Na základě mnoha požadavků jsou významnou měrou obsažena témata Právní minimum nelékaře a Komunikace s pacientem a jeho rodinou.

Všichni přednášející, které zajistila Česká asociace sester, patří mezi erudované a zkušené. To se projevilo v hodnocení posluchači.

Hotel Clarion hostil konferenci věnovanou onkologii

Účastníci konference na téma onkologie

Řečnický pultík patřil předním odborníkům

Přejme si, aby se i v letošním roce akce povedly a byly hojně navštěvované, tak jako v roce minulém. Velký úspěch se objevuje již nyní na akcích uskutečněných např. v Brně, Benešově, Ústí nad Labem, České Lípě, Jičíně, Ústí nad Orlicí a Kroměříži. Děkuje zatím všem účastníkům a zveme na akce další.

Pozvánky a přihlášky najdete na www.cnna.cz.

Účastnické poplatky jsou při splnění podmínek hrazeny ze zdrojů MZ ČR a ESF EU. Příjemci podpory jsou všichni zdravotničtí pracovní hlubováním ci v ČR s výkonem práce mimo území hlavního města Prahy.


O autorovi: Ing., Bc. Irena Kouřilová Viceprezidentka ČAS (www.cnna.cz)

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?