Doktory Cvachy střídá primář Sova

3. 8. 2010 8:18
přidejte názor
Autor: Redakce
Současný ministr zdravotnictví se stává miláčkem národa a je přirovnáván k primaři Sovovi ze seriálu Nemocnice na kraji města. Něco na tom asi bude. Podoba, myšlení, jednání a hlavně přirozený respekt. Je úplně jedno, kterou stranu zastupuje, důležitý je jeho projev.


Z redakční pošty deníku Právo

Jak se vypořádá s množstvím Cvachů ve svém okolí, to je otázka. Má ale všechny předpoklady k zavedení pořádku v systému zdravotní péče a snad se mu to podaří. Názory má správné, není levičák, není pravičák, je to zkrátka rozumný člověk.

Ráda bych přispěla praktickou radou pro případné zavedení limitu doplatků za léky a poplatků u lékaře ve výši 2 % z ročního příjmu. Prokazovat svůj dosažený roční příjem není vůbec složité.

Každý má možnost u svého zaměstnavatele požádat o potvrzení o zdanitelných příjmech a sražených zálohách na daň za uplynulé účetní období.

OSVČ, živnostníci a svobodná povolání mají zákonnou povinnost předkládat pojišťovnám přehledy o příjmu a placeném pojistném.

Důchodci požádají poštu nebo správu sociálního zabezpečení o potvrzení vyplacených důchodových dávek. Nezaměstnaní požádají úřad práce o potvrzení vyplacených dávek.

Žádný problém v prokazování dosažených příjmů nevzniká. Tak žádné navyšování administrativy, jen využít správně znění platných zákonů.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?